В Україні з’явилося перше покоління, яке не є «гомо совєтікус», – Маринович

«Я щасливий, що дожив до того моменту, коли в Україні з’явилося нове покоління, яке не знає смаку того рабства, в якому жив я», – про це сьогодні, 27 грудня, на прес-конференції повідомив віце-ректор, учасник ініціативної групи “Першого грудня” УКУ Мирослав Маринович.

Він зазначив, що 2013 рік для України був складним через брутальне порушення прав людини, насамперед владою на Євромайдані, та шалену корупцію, що перетворила наш державний організм на ракову пухлину.

Водночас, за словами Мирослава Мариновича, цей рік приніс нам дивовижний злет духу, якого мало хто сподівався. «Він подарував нам нове покоління з виразним голосом. Цей голос ще є достатньо кволим, він ще не може втримати той тиск, який звалився на нього. Але він належить молоді, яка є першим поколінням не гомо совєтікус», – додав він.

І констатував: «Тобто, з журбою радість обнялася: маємо владу, яка не хоче взяти на себе відповідальність за стан справ у державі, маємо зародок нової України, яка відкриває нам перспективу у майбутнє».

Джерело

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Без коментарів.