Гузар сподівається, що Янукович зрозуміє, в чому сила

Духовний лідер українських греко-католиків, учасник ініціативної групи «Першого грудня» Любомир Гузар схвалює об’єднання партійного та громадського євромайданів і сподівається, що президент говоритиме у Вільнюсі від імені народу.

“Влада як така нас водила за ніс. Народ це відчув, зрушився і це дуже-дуже добре, бо люди пішли за свої корінні інтереcи, за свободу”, – цитує його Дмитро Крикун у Facebook .

“Трохи жаль, що старші люди цю акцію молоді не так активно підтримують. Але зрозуміло, що зараз саме молодь має бути особливо зацікавленою – бо це їх майбутнє. Але виразний голос старших на підтримку євроінтеграції був би дуже корисним”, – сказав блаженнійший Любомир.

Гузара тішить рішення про об’єднання двох “євро майданів” у Києві.

“Важко сказати яка була мотивація політиків, що вони прилучилися до Євромайдану громадськості. Але дякую Богу, що це сталося. Сподіваюсь, що політики вчинили це з шляхетних мотивів. Вони починають думать державницьки, і це великий момент, Це дуже добре, що вони підкорилися і зрозуміли, що нарід є носієм правди і влади”, – сказав він.

“Дуже важливим є момент, що політики згорнули партійні прапори і стали під державний. Дуже важливим є що політики заговорили не проти когось, а за Україну”, – переконаний Гузар.

“І я надіюсь, що президент Янукович у Вільнюсі буде говорити від імені Україні. І зрозуміє, що його сила не в його партії, а в тих, хто стоїть на Майдані”, – заявив він.

“Якщо хтось з Європи дивиться на Майдан – він побачить вже інший народ, іншу, справжню Україну!””, – додав Гузар.

Українська правда

Опубліковано у Новини | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Без коментарів.