Мирослав Попович — у 2013 році на українців чекає “затягування поясів”, а значить і радикалізація суспільства

Мирослав ПоповичУ 2013 році Україну чекає радикалізація політичного життя і “затягування поясів”. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав філософ, громадський діяч, учасник ініціативи “Перше грудня” Мирослав Попович.

Говорячи про те, чого Україні слід очікувати в 2013 році, він відзначив, що цей рік буде найважчим.

“Історія України завжди рухалася більше на волах. Тому якісь зміни завжди були не крутими і це, мабуть, добре. Але в теж час це привчає до того, що дуже треба насолити цьому народу, щоб він щось сильне сказав у відповідь . Коли це розуміння прийде – невідомо. Тож так чи інакше, з цим доводиться рахуватися і це є важливим чинником громадської активності “, – підкреслив він.

У теж час, Попович підкреслив, що зараз є багато факторів, які свідчать про те, що в економічному плані 2013 рік для України буде надзвичайно важким.

“Криза насправді була у часи перебудови і в перші роки незалежності. І там вже винуватими були дійсно попередники. Але справа навіть не в тому, що хтось тоді щось не зумів – це нехай розбирає історія. Справа в тому, що у нас тоді було куди рости “, – підкреслив він.

У той же час, на сьогоднішній день, підкреслив Попович, криза в Україні тільки починається.

За матеріалами Голос UA на РФ

Опубліковано у Новини | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Без коментарів.