«Українська хартія вільної людини» — відомі інтелектуали про 10 засад свободи та успіху (онлайн-трансляція)

До річниці референдуму за незалежність група «Першого грудня» оприлюднить «Українську хартію вільної людини».

8 грудня
11:00 — 15:30
пряма трансляція

В’ячеслав Брюховецький, Богдан Гаврилишин, Семен Глузман, Володимир Горбулін, кардинал Любомир Гузар, Іван Дзюба, Мирослав Маринович, Мирослав Попович, Євген Сверстюк, Вадим Скуратівський та Ігор Юхновський розкажуть про те, чи є відповідь на сьогоднішні виклики і яка вона.

«Ми бачили багато потрясінь: могутність і занепад тоталітарних ідеологій та створених ними імперій, політичні засліплення і прозріння, масові захоплення і розчарування», — розповідають учасники групи «Першого грудня». Їх досвід і знання дозволяють зробити висновок, що «ми здатні перемогти нинішні загрози і небезпеки».

Тому вони пропонують 10 орієнтирів — напрямів праці, де треба кожному докладати власних зусиль і діяти особисто задля «вільних людей у вільній країні».

«Ми закликаємо кожного до найскладнішої у нашому житті роботи: не чекати «золотого віку», не падати духом, не ховатися. Наша Хартія — це вибір “бути”. Особистий і колективний», — йдеться у документі.

У презентації та обговоренні «Української хартії вільної людини» на Національному круглому столі, пряму інтернет-трансляцію якого робить BeTV, візьмуть участь письменниця Оксана Забужко, головний редактор газети «День» Лариса Івшина, президент Київської школи економіки Павло Шеремета, правник, фахівець із конституційного права Геннадій Друзенко, Надзвичайний і Повноважний Посланник України Данило Лубківський, президент «PRP Group» у країнах СНД Наталя Попович, редактор відділу політики газети «Дзеркало тижня» Сергій Рахманін, а також відомі політологи, соціологи, журналісти та громадські діячі. Модеруватиме зустріч Юрій Макаров.

«Українська хартія вільної людини» буде представлена 8 грудня в Українському домі на Національному круглому столі, присвяченому 21-й річниці референдуму за незалежність України.

Пряму інтернет-трансляцію забезпечує BeTV: http://betv.com.ua/news/pershe-grudnja_hartiya/

Програма Національного круглого столу

Опубліковано у Новини. Додати до закладок постійне посилання.

Без коментарів.