Інтернет-трансляція Національного Круглого Столу

5 квітня о 10:00 розпочнеться трансляція Національного круглого столу «Місія інтелігенції та вільних людей України», де обговорюватимуть світові виклики і головні проблеми України в гуманітарній, економічній та суспільно-політичній сферах. Трансляція триватиме до 12:00.

Національний круглий стіл під гаслом «Вільна людина у вільній країні» стане новим інститутом, що започатковує демократичний процес вираження суверенної волі народу України через свідому комунікацію і співпрацю вільних людей.

До участі в першій розмові учасники Ініціативної групи »Першого грудня» запросили філософів, громадських діячів, експертів, діячів культури. Як повідомив раніше на прес-конференції Кардинал Любомир Гузар, на даному етапі Ініціативна група «Першого грудня» визначила пріоритетом налагодження широкого суспільного діалогу, а за його результатами можна буде вийти на відверту розмову з політиками щодо майбутнього країни.

Опубліковано у Відео, Новини, Новини «Національного круглого столу» | Теґи: . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

Без коментарів.